Over mij

Ik ben Maya Verzett en vind het fijn om een stukje levenspad met u te delen.

Wie ben ik?

Ik ben Maya Verzett en vind het fijn om een stukje van mijn levenspad met u te delen.
Mijn achtergrond ligt in de zorg en later in het speciaal onderwijs.
Ik vind het prettig om met mensen te werken en vooral om er voor hen te zijn.
Ik kan hier veel van mijzelf in kwijt wat veel voldoening geeft. Het is een verrijking als ik met oprechte interesse en menselijke warmte de massages mag geven. Dat is wat mijn werk zo mooi en waardevol maakt.

In 2011 ben ik in verband met het werk van mijn man naar Suzhou-China verhuisd. Deze uitdaging heeft mij als mens heel veel gebracht.
Het opbouwen van mijn nieuwe leven bracht mij vaak op plekjes van mijn innerlijke zelf die ik nog nooit had ontdekt. Een daarvan was de bewustwording dat ik op mijn gevoel mocht vertrouwen. In de Chinese cultuur is er veel aandacht voor het holistisch denkbeeld; men gaat ervan uit dat alles met elkaar samenhangt. Voor mij de balans waarin ik vol zelfvertrouwen en enthousiasme de wereld in keek; een nieuwe energie.
Terug in Nederland zoekend naar een nieuwe invulling van mijn leven kwamen de Chinese- en Nederlandse wereld bij elkaar.

Een van de belangrijke leerervaringen tijdens mijn verblijf in China was hoe indrukwekkend het is een voetrefelexmassage te ontvangen voor behandeling van mijn klachten. Ik heb zo geleerd weer te luisteren naar mijn gevoel en leef vanuit mijn hart. De wens om deze ervaring te delen en dit te kunnen geven aan anderen was geboren; ik besloot om zelf deze boeiende studie te gaan volgen.

Bij Total Health heb ik de opleiding VoetreflexPlus© gevolgd.
Hierbij de aanvullende modules die ik daarbij heb gedaan zijn rouw en verlies en de module chakra massages. Daarnaast heb ik een onderzoek gedaan wat voetreflexologie als ondersteuning van de veerkracht bij ouderen kan bieden. In 2018 ben ik op studiereis terug naar China gegaan. Ik heb daar op de universiteit van Peking een module Tuina massage gevolgd. Dit is een mooie aanvulling op de voetreflexmassage in mijn praktijk.

De vele voetreflexmassages die ik in China heb mogen ontvangen en die ik nu aan anderen mag geven is geweldig.
Steeds opnieuw word ik blij als ik zie wanneer er meer rust en regelmaat terug komt; deze groeiende kracht van de balans te zien in het enthousiasme, de levenslust en zekerheid, de gezondheid, vitaliteit en nog veel meer bij de mensen is steeds weer een cadeautje.

Bij het schrijven van mijn scriptie heb ik mijn aandacht gericht op ouderen. Hierin heb ik gekeken naar de ondersteunende rol van voetreflexPlus© aan de veerkracht bij ouderen! Naast ontspanning en verlichting van klachten hebben de massages meer energie en evenwicht in het leven gegeven en daarmee de veerkracht versterkt; relaxter het leven ervaren.
Vele klachten zijn niet leeftijd gebonden en is daarmee zeker ook aangetoond dat voetreflexPlus© voor iedereen een ondersteuning kan bieden voor uw gezondheid.