Beschermings- en voorzorgsmaatregel coronavirus: ik volgt de actuele corona maatregelen die door het RIVM worden geadviseerd. Voor meer informatie verwijs ik naar de website het RIVM

Tarieven

Behandelingen

  Prijs
Ontspannende voetreflexmassage:
45 minuten

€ 47,50
Klachtgerichte therapeutische voetreflexmassage (*):
Eerste behandeling:
Intake gesprek + ontspannende voetmassage

Klachtgerichte therapeutische vervolg voetreflexmassage (*)


€ 70,00

€ 63,00

(*) Dit zijn behandelingen welke door Uw zorgverzekeraar worden vergoed indien U daarvoor aanvullend verzekerd bent.

Bij verhindering dient de afspraak minimaal 24 uur van tevoren afgezegd te worden, dan kan ik misschien nog iemand anders inplannen. Bij niet verschijnen zonder bericht ontvangt u een factuur van de geplande voetreflexmassage.

Tip: leuk om te geven of te krijgen een tegoedbon voor een ontspannende voetreflex massage

 

Vergoeding zorgverzekering

Indien u aanvullend bent verzekerd vergoeden de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk de behandelingen van gecertificeerde Reflexzonetherapie. Mocht u nog vragen hebben over de vergoeding van uw behandeling dan kunt u met uw zorgverzekeraar contact opnemen over uw polisvoorwaarden. Op de rekening van maymai worden de gegevens vermeld die de zorgverzekeraar nodig heeft. Deze rekening kunt u vervolgens declareren bij uw zorgverzekeraar.

Klik hier voor het vergoedingenoverzicht zorgverzekeraars Vergoedingen | VNRT

 

Privacyverklaring

Via bijgaande link vindt u informatie over dit onderwerp.

Klachtenregeling

Heeft u een klacht? Maak deze kenbaar en ik zal er alles aan proberen te doen om dit samen met u op te lossen. Mocht het zo zijn dat we er samen niet uit kunnen komen is er de mogelijkheid om dit door een onafhankelijke klachtencommissie aan de orde te stellen. In dat geval kunt u zich wenden tot mijn beroepsvereniging de VNRT. Op grond van de Wkkgz (wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) ben ik als therapeut verplicht een klachtenregeling te treffen voor mijn cliënten. Deze is geregeld via mijn beroepsvereniging de VNRT. Die heeft een klachtenreglement opgesteld waarin de algemene regels van de VNRT voor de omgang met onvrede, ervaren tekorten of klachten beschreven staan.
Meer informatie over de klachtenregeling kunt u vinden op de website van de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten: VNRT.

 

Contactgegevens

maymai
VoetreflexPlus therapie

Maya Verzett
Tel. 06 12 88 88 32
E-mail info@maymai.nl
Website www.maymai.nl
KVK 76794172

Praktijkadres:
Groningenlaan 20,
5691KH Son en Breugel
(graag parkeren bij het openbaar grasveldje)

Openingstijden:
maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.